Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TANDBLEKNING

FY! Jag har så ont i ryggen och nacken att jag fick avboka min tanblekningstid idag för att behandla smärtan! Tråkigt men jag har snackat med den supertrevliga killen på kliniken och bestämt en ny tid på lördag 🙂 Eftersom några av er undrade lite saker om min tandblekning jag ska göra så tänkte jag berätta vad killen sa idag.

Ska bleka tänderna på Beyond Kliniken och jag ska göra VIP behandlingen, den bästa och dyraste av dem alla. Kostar 5000kr. Killen jag pratade med idag sa att den inte ska skada tänderna på något vis utan bara göra dem starkare! Sa också att jag dricker kaffe minst 1 gång om dagen och det ska vara helt ok att göra under tandblekningsmetoden som kommer vara i 2 veckor! Först ska jag besöka kliniken för en behandling och sedan får jag med mig saker hem som jag ska behandla tänderna med i 2 veckor så de blir SUPER vita! Wihooo. Kommer blända er med mitt vita Hollywoodsmile sedan!

Kommer lysa ikapp med Andreas 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind