Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UTTRÅKAD

Om vi ska prata lite om dagens träning nu här i min träningsblogg så måste jag erkänna att denna dagen i skolan har sugit stenhård balle! Fy vilka taskiga ordval jag gör men det finns inga andra ord som kan beskriva hur uttråkad jag var i skolan idag!

– YOGA. Detta var den bästa klassen på hela dagen! Svettig som en gris blev jag! I ♥ yoga!

– JAZZ. Jennie har blivit sjuk 🙁 Säger inget mer än att jag saknar Jennie!

– MODERNT. Skulle egentligen ha Balett men denna veckan har vi Workshop i golvteknik med en lärare som jag inte har en aning om vad han heter eftersom han pratar så tyst! Han sa massa saker under klassen men jag hörde inte ett ord och det tror jag inte någon annan heller gjorde! Härmade bara vad han gjorde i 1 timme och 45 min! Det var jätte jobbigt men har ingen aning om jag gjorde rätt 😀

– TEATER. Var så trött så trött och min rygg gjorde ont så jag kunde inte koncentrera mig!

– STRETCH. Eller det blev rulla boll på hela kroppen! Ajaj vad ont den gör nu! Not so funny!

Hoppas på att vakna upp med en frisk kropp imorgon då det är mördartisdag :S

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind