Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SINGLE LADIES

Aaaa Har sovit jätte dåligt inatt och skulle behöva några timmars sömn till! Men men vad ska man göra? Ska ha möte med självaste rektorn nu på morgonen så det är nog bäst att palla sig upp. Idag blir en ganska skön dag ändå eftersom jag bara har 2 timmars träning i skolan innan jag ska bege mig ut till TV-studion i kvarnholmen och repa infö imorgon!

All my single ladies, all my single ladies, PUT YOUR HANDS UP!

Vi kör orginalkoreografin från 2.35 🙂 Wihooo…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • När jag satt och kollade på Single Ladies igår och ni dansare kom in visste jag inte att du skulle vara med men de tog nog 5 sekunder tills jag redan såg och kände igen dig 🙂 Ni var jätte duktiga och man blev så sugen på att dansa med! Och bollywooddansen var min favorit av alla låtar, man blev bara så härligt glad!

  Jennifer 2010-10-17 10:49:49 http://jennaandthecity.blogg.se
  Svara
 • När jag satt och kollade på Single Ladies igår och ni dansare kom in visste jag inte att du skulle vara med men de tog nog 5 sekunder tills jag redan såg och kände igen dig 🙂 Ni var jätte duktiga och man blev så sugen på att dansa med! Och bollywooddansen var min favorit av alla låtar, man blev bara så härligt glad!

  Jennifer 2010-10-17 10:49:49 http://jennaandthecity.blogg.se
  Svara
 • Lycka till vännen. Kommer att sitta bänkad:-)

  anonym 2010-10-15 08:46:30
  Svara
 • Lycka till vännen. Kommer att sitta bänkad:-)

  anonym 2010-10-15 08:46:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind