Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOPPING

Repet med Nassim gick jätte bra! Har också hunnit med en shoppingrunda och handlat upp halva studiebidraget :S ooops! Topshop är inte så billigt som man önskar! Nu sitter jag på t-banan på väg hem till mina polare från Åmål 🙂 vi ska ha fredagsmys

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Din blogg är verkligen en super inspirationskälla och du verkar vara en väldigt härlig person. 🙂 Du är säkert trött på frågor om mat och så, men med tanke på hur mycket energi för träning och allt du verkar ha hela tiden måste du liksom hittat rätt. 🙂
  Jag dansar mycket och kompletterar det dessutom med rätt mycket yoga och stretch – mitt mål är att komma in på en yrkesdansutbildning tills nästa höst. Jag har dock problem att få i mig tillräckligt när jag tränar så pass mycket och det slutar oftast med att jag försöker få upp mitt energiintag med godis och glass. Det känns ju dock som om det vore bättre att försöka satsa på mer ordentlig mat. Har du några tips på hur man ska tänka för att få i sig det man behöver? Och förlåt för en lååång kommentar, men jag har dessvärre en fråga till. Jag har haft mycket problem med ätstörningar tidigare och har inte riktigt en okej fettprocent (fast vikten är rätt ok). Jag har läst att du tidigare haft för låg, men att du nu fått en bättre procent? Hur ska man göra för att öka i fettprocent? (Jag vet att jag har för låg fettprocent då jag inte har mens, är tyvärr ofta trött och fryser konstant + att alla tror att jag väger mindre än jag gör).

  Återigen, förlåt för en extremt lång kommentar. Och tack, igen, för en superbra blogg! 😀

  Hanna 2010-10-15 20:00:00
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Tack för din kommentar! Du tar upp väldigt viktiga frågor och jag förstå dig precis! Ska försöka svara på din kommentar i ett inlägg under helgen! Kramar ida

   idawarg 2010-10-15 21:16:21
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind