Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

GÖTT! Fan vad bra jag är som klarat av en hel mördartisdag till 🙂 Wiihooo! Har varit riktigt tungt men det gick tillslut!

– FYS. Hade en ny lärare på fysklassen idag så man fick koncentrera sig! Var mera konditionsträning och annorlunda styrka, men det var bra!

– JAZZ. Andra klassen med Jenny! Fantastiskt roligt! Jenny ser allt och hon har hittat anledningen till alla mina problem! Haha kanske inte alla, men till det största problemet! Jag är låst/stel i bröstryggen och det påvekar min hela min överkropp! Att ingen annan lärare sagt detta till mig innan?! Mig kommer ni nu hitta liggandes på en rulle under bröstryggen varje ledig minut från och med nu! Jag ska bryta upp det! Någon som har tips på bra stretchövning för att öppna upp bröstet?

– MODERNT. Alltså körde MAX på jazzen och var så sjukt trött på den moderna klassen! Trodde jag skulle svimma flera gånger, men tog mig tillslut igenom hel klassen!

– AKROBATIK. Har stått på händer och tränat på olika hjulningar och sedan gjorde vi parakrobatik då vi stod och balanserade på varandra. Hej å hå vad läskigt!

– STRETCH/MASSAGE. Jag och Natasha masserade varandras nackar och rumpor! FY FAN vad ont det gjorde! Det var inte roligt alltså! Sedan drog Alex i 2:an ut mina ben ur höften så de ”klonkade”! Kan nog vara det läskigaste jag varit med om! Tyvärr var det bara 1 ben som lämnade höften och klonkade till och nu känner jag mig mycket öppnare på den sidan! FÄNTÄSTIC! Får dra lite mer på höger ben imorgon då 😀 Tack Natasha och Alex för all smärta ;D

Lånade bilden av min älskling Natasha <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt