Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONLY GIRL IN THE WORLD

I slutet av min New York vistelse hittade jag en lärare, Derek Mitchell, som jag fullkomligt älskade! Tyvärr hann jag bara ta 2 klasser varav första var kaos och på den andra gick jätte bra och jag fick massa beröm och Mitchell sa ”I love your style”! Det levde jag på i flera dagar efteråt 😀

Hans koreografier var nog de snabbaste jag varit med om (värre än disco) 😀 Haha hittade detta klippet från en av hans klasser! Gillar verkligen denna koreografin! MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Jag undrar om du skulle kunna skriva lite om när du rest till USA och dansat. Vad det kostar, både att bo och dansa, vilka ställen som är bra… ja lite vad du skulle rekommendera! Jag är själv så sjukt sugen på att göra det men känner att jag behöver veta lite mer, gärna från någon som själv gjort det och vet vad man pratar om 😉
    Kram från Sara

    Sara 2010-12-22 23:07:05
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind