Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOD SÖNDAGMORGON

DAGENS STATUS. Vaknade 07.58. Låg på spikmattan i 20 min. Har träningsvärk i biceps, vader och insidalår.

IDAG… Idag ska jag iväg till Täby och coacha mina tävlingselever. Snart är det dags för EM i Danmark och då måste de ligga på topp! Sist gång jag var där ändrade vi lite i koreografin så det ska bli spännande att se hur det ser ut nu 🙂

SENARE… I eftermiddag ska jag äntligen iväg och dansa Pole Dance igen på PoleFitness Ser jag fram emot eftersom jag missat 2 gånger nu pga. att jag varit sjuk!

FÖRSÖKTE. Jag försökte ta ett glatt osminkat kort men är lite för trött ännu så ni får nöja er med det här så länge…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Åh längtar tills min kommer!
  Tack så hemskt mycket kände de va dags för förändring.. haha. Gillar din med helt klart. Kul med nytt stället! Tänk att du verkligen bara har ett år kvar på din utbildning och snart är proffsdansare. så jäkla coolt. Jag själv har precis flyttat till Örebro för en 3 år lång pr- och informationsutbildning. Hur kul som helst. 🙂 Sen kanske jag kommer till huvudstaden jag med, vem vet? Hoppas du inte tränar ihjäl dig och att du får ett roligt sista år!
  Kram
  Camilla

  camilla 2010-10-10 11:33:28 http://camillasskor.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind