Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DISCO SÖNDAG

Har precis kommit hem från Täby där jag har haft privatlektioner och coachning! Var jätte roligt att få träffa mina tävlingselever igen och få se hur koreografin blev som jag ändrade för gruppen jag tränar sist gång jag var hos dem! Måste säga att det såg riktigt bra ut! Alla kämpar på bra och några har vekligen utvecklats sedan sist gång jag träffade dem! Det är bara konditionen som behövs övar upp innan det är dags för EM om 10 dagar! 🙂

När man tävlar i disco är tävlingsdräkten en stor del i det hela och väldigt viktig! Man ska försöka sticka ut och hitta en egen stil och man lägger ner mycket tid och pengar på tyg, sömmerska och swarovski kristaller! För folk som inte är inne i discovärlden kan en discodräkt se mycket märklig ut med all latex och glitter som ofta används till dräkten! Men jag älskar discodräkter!

Idag hade Naomi med sin nya dräkt till träningen och visade! Det ska på mer stenar och några ändringar ska göras men jag tycker den var super snygg!

Här är en bild från senaste tävlingen då hon även är fixad i håret!

Jag vill se fler snygga dräkter! Ni får jätte gärna maila bilder på er i tävlingsdräkt till idawarg@hotmail.com som jag kan lägga upp på bloggen! Har ni någon blogg eller hemsida så skicka gärna med adressen så länkar jag er 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jätte snygg dress som Naomi har!!!!!!!!!

    anonym 2010-10-10 19:05:35
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind