Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD GÖR MAN NÄR MAN ÄR LEDIG?

God Morgon!

Har haft en skön sovmorgon ända till 08.30 🙂 Mår mycket bättre nu och är bara lite, eller ganska mycket, snorig! Men jag ska faktiskt testa att vara med på Baletten idag så får jag se hur min kropp reagerar på träning!?

Känns jätte konstigt att jag bara ska  gå i skolan idag och sedan en sväng till gymmet för att träffa min PT Jocke och sedan är jag helt ledig! När hände det senast liksom? Jag är ledig en fredagkväll! Haha känns helt stört skönt! 🙂 Vad gör man när man är ledig en fredagskväll? Någon som kan berätta för jag har helt glömt?

Här får ni en vidieo på vackra ballerinor att kolla på medan jag studsar ockring i mina trikåer 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag brukar hyra en film och bara ta de lungt. 🙂

    Jenny 2010-10-08 12:56:26
    Svara
  • Om man är ledig en fredagkväll ska man kolla på idol, eller gå ut och festa 😉

    Hanna Karlsson 2010-10-08 10:56:23
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind