Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING!

Nu har ni som läser min blogg chans att vinna 2 biljetter till Streetdance föreställningen
Scen Ankomst med gruppen Complete Dancecompany helt GRATIS! Det är några av Sveriges bästa 
Streetdance killar som kommer ha föreställning så det komme bli grymt! 

Så här går tävlingen till:
En läsare vinner 2 biljetter till valfri föreställning på Boulevard Teatern.
För att delta i tävlingen skall man gå med i Complete Dancecompanys facebook grupp 
och skriva på wallen att man deltar i tävlingen samt kommentera på detta inlägg 
varför man vill vinna biljetterna. 

På måndag nästa vecka kommer jag utse en vinnare av biljetterna!

Länk till facebook gruppen:
http://www.facebook.com/Ottoblucker#!/completedancecompany?ref=ts

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Thanks for the info

  zerodtkjoe 2010-10-20 07:46:45
  Svara
 • Thanks for the info

  zerodtkjoe 2010-10-20 07:46:45
  Svara
 • Hej…igen.

  Jag känner mig nästan lite töntig att jag skriver igen, men jag är så sjukt sugen på att se Complete.
  Jag skulle bli så otroligt glad. Jag känner verkligen att det skulle ge mig mycket inspiration till mitt eget dansliv.

  Kram igen, Sophia.

  Sophia 2010-10-12 21:06:56
  Svara
 • Hej…igen.

  Jag känner mig nästan lite töntig att jag skriver igen, men jag är så sjukt sugen på att se Complete.
  Jag skulle bli så otroligt glad. Jag känner verkligen att det skulle ge mig mycket inspiration till mitt eget dansliv.

  Kram igen, Sophia.

  Sophia 2010-10-12 21:06:56
  Svara
 • […] Gå in och anmäl er HÄR! […]

  SISTA CHANSEN ATT VINNA BILJETTER! | Ida Warg – Dansa med Wargen! 2010-10-11 08:35:54 http://www.werun.se/blogg/idawarg/?p=475
  Svara
 • […] Gå in och anmäl er HÄR! […]

  SISTA CHANSEN ATT VINNA BILJETTER! | Ida Warg – Dansa med Wargen! 2010-10-11 08:35:54 http://www.werun.se/blogg/idawarg/?p=475
  Svara
 • HEJ! jag vill ju självklart vinna biljetterna eftersom streetdance blows me away.. jag dansar på heltid som du vet på Balettakademien 🙂 jag älskar streetstilarna men är inte själv där jag vill vara i nivå i de olika stilarna. Jag vill gå på föreställningen och få inspiration för att själv utvecklas mer inom all dans eftersom dans är mitt liv, min luft och min passion.. I dance therefore I live… man ska utmana sig själv och för mig är street utmaning fire and passion… och man får inte så mkt street på Ackis jag behöver mer! jag behöver Complete Dancecompany!.

  Stor härlig kram evelyn <3

  Evelyn 2010-10-08 15:25:32
  Svara
 • HEJ! jag vill ju självklart vinna biljetterna eftersom streetdance blows me away.. jag dansar på heltid som du vet på Balettakademien 🙂 jag älskar streetstilarna men är inte själv där jag vill vara i nivå i de olika stilarna. Jag vill gå på föreställningen och få inspiration för att själv utvecklas mer inom all dans eftersom dans är mitt liv, min luft och min passion.. I dance therefore I live… man ska utmana sig själv och för mig är street utmaning fire and passion… och man får inte så mkt street på Ackis jag behöver mer! jag behöver Complete Dancecompany!.

  Stor härlig kram evelyn <3

  Evelyn 2010-10-08 15:25:32
  Svara
 • Hej hopp, jag är en discodansare som beundrade dig mycket när du tävlade. Minns en tävling i göteborg i lisebergshallen då du hade din limegröna dräkt och vann. Jag lärde mig t.o.m din dans eftersom att jag kollade på filmen på dig från tävlingen tusen gånger om när jag var mindre. På den tiden var jag i silver men nu har jag rankat upp mig till superstar i både par och singel. Tävlade i champion i våras men åkte ner nu eftersom jag hade en riktigt dålig säsong. Men i paren är vi fit for fight och ligger trea rankade. Jag skulle verkligen vilja ha dessa biljetter som jag och min parkompis Mathilde Björklund kan ha när vi besöker Stockholm efter höstlovet(vi bor i lidköping.. du kanske minns olivia åhman vår polare).
  Älskar dans och brinner för det. Det är en glädje som bara kan beskrivas av dem som vet vad det är. Obeskrivlig.
  Puss&Kram Ida. Tack för en bra blogg och en bra dansinsperation!

  Evelina Chrisensen 2010-10-08 14:56:22
  Svara
 • Det är klart att jag vill vara med och tävla!
  Jag är själv dansare och har pluggat deltid på Balettakademien och nu heltid på Danscenters Yrkesutbildning. Jag hör de här grabbarna varje dag när de sitter i lunchsalen på DC och diskuterar sina shower, men jag får ju aldrig se dem dansa. Jag vill verkligen det! Jag skulle kunna få så mycket inspiration från de här herrarna och själv kunna utvecklas och få idéer, men som student har jag knappt råd med en kaffe…så jag skulle bli otroligt glad och tacksam om jag kunde vinna.

  Kram, Sophia.

  Sophia 2010-10-05 14:30:38
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind