Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKOLAN SEDAN VISNING PÅ BERNS

Vad hände med min hals under natten? Vaknade och kunde inte få någon luft för det var så tätt så jag tog en Ipren och somnade om! Nu när jag vaknade kändes det bättre men är fortfarande tät! Hmm undrar om jag verkligen ska vara med på klasserna i skolan? Ska i alla fall gå dit och testa vara med på Yogan så får jag se hur jag mår efter det!

Yes efter lunch idag ska jag i alla fall skynda mig hem och duscha håret för att sedan åka till Berns och repa in visningen tills ikväll! Wiii ser verkligen fram emot kvällens visning för Schwarzkopf!

Är exakt lika trött som jag ser ut…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje