Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKOLAN SEDAN VISNING PÅ BERNS

Vad hände med min hals under natten? Vaknade och kunde inte få någon luft för det var så tätt så jag tog en Ipren och somnade om! Nu när jag vaknade kändes det bättre men är fortfarande tät! Hmm undrar om jag verkligen ska vara med på klasserna i skolan? Ska i alla fall gå dit och testa vara med på Yogan så får jag se hur jag mår efter det!

Yes efter lunch idag ska jag i alla fall skynda mig hem och duscha håret för att sedan åka till Berns och repa in visningen tills ikväll! Wiii ser verkligen fram emot kvällens visning för Schwarzkopf!

Är exakt lika trött som jag ser ut…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt