Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPONSRAD DAG :)

Shit vad jag är TRÖÖÖTT! Har varit i studion och filmat och fotat sedan 08.30 imorse! Skulle egentligen ha hunnit med genrep inför morgondagens modeshow men var helt omöjligt eftersom fotograferingen tog så lång tid! Men riktigt roligt har vi haft idag 🙂

Fotograferingen var sponsrad av massvis med märken och kedjor bla. av Christian Audigier! Kläderna kanske inte ser så fina ut på denna bilden eftersom ljuset är grådassigt men de var faktiskt riktigt snygga i verkligheten!

Armbanden som vi hade på oss och som vi sedan får var så sjukt snygga! Jävligt dåligt av mig att inte komma ihåg vad det var för märke men så fort jag kommit på det och fått hem armbanden till mig ska jag tala om det och fota en bra bild på dem åt er!

Här kommer en backstagebild från ett annat ombyte! Haha kan säga som så att det inte är kläderna som är huvudattraktionen i detta ombyte utan en mycket snygg klocka som är gömd på armen längst ifrån kameran ;D Men visst har jag en söt tennisoutfit på mig 😀


Får berätta mer om plåtningen en annan dag! Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens 2 modevisningar och sedan direktsändningen i dansfeber som jag ska vara med och dansa i 🙂 Ska nämligen gå upp 06.30 så bäst att säga…

Natti Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • hihi förstod det,
  stora bröst är snyggt men de var alldeles för stora 🙂

  Snygga bilder och söt outfit:)
  Pöss Girly

  Girly 2010-10-02 19:31:23 http://girlysworld.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind